Recenzie la monografia „Metode instrumentale în cercetarea și analiza medicamentelor”, autoare dr. șt. farm., conf. univ. Livia UNCU
pdf

Keywords

Livia UNCU
medicament
metoded instrumentale
domeniul farmaceutic

How to Cite

PROFIRE, L. (2024) “Recenzie la monografia „Metode instrumentale în cercetarea și analiza medicamentelor”, autoare dr. șt. farm., conf. univ. Livia UNCU”, One Health & Risk Management , 5(1), p. 51. Available at: https://journal.ohrm.bba.md/index.php/journal-ohrm-bba-md/article/view/695 (Accessed: 15May2024).

Abstract

Monografia „Metode instrumentale în cercetarea și analiza medicamen-telor”, reprezintă o abordare detaliată și specializată în domeniul analizei medicamentelor. Această temă este importantă în contextul dezvoltării rapide a cercetării în domeniul farmaceutic și a necesității de a asigura calitatea, eficacitatea și siguranța medicamentelor. Actualitatea subiectului este relevantă în contextul în care noi medicamente sunt dezvoltate constant, iar reglementările privind analiza și testarea acestora devin tot mai stricte. Metodele instrumentale moderne reprezintă un aspect esențial în asigurarea calității medicamentelor, oferind sensibilitate sporită în detectarea și caracterizarea substanțelor active.

pdf

|Views: 31| |pdf Downloads: 33|


pdf
Creative Commons License

This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Downloads

Download data is not yet available.